Line Chart Labels

Renato Marcello dos Reis shared this problem 3 months ago
Defect Logged

Hi Guys,

I've created a line chart based on simple values, witch is the month and a metric integer value. When I turn on the labels, nothing seems to change on the chart canvas.

Is there anything left to configure so the numbers will appear?ae18e029c2232226cc30cf31bde400d2


75a1cea502ffeeb134481defec447069

Thanks in advance.

Comments (2)

photo
1

Hello Renato,

Thanks for reaching out with this question.

It's a little bit confusing but the label function is actually used for each data point on the line within the line chart. See bellow for examples:

Labels disabled:

/yVB+cpgAAAABJRU5ErkJggg==

Labels enabled:

/8AAAAASUVORK5CYII=

I believe the functionality you are looking for would be under the "axis settings"

/6wAAACuJYMIMKtazSACAAA0HoMIMKtazSACAAA0HoMIMKtazSACAAA0HoMIMKtazSACAAA0HoMIMKtazSACAAA0HoMIMKtazSACAAA0HoMIMKtazSACAAA0HoMIMKtazSACAAA0HoMIMKtazSACAAA0HoMIMKtazSACAAA0nv8PSMSw9SoA8+YAAAAASUVORK5CYII=

Please let me know if this information helps, or if I misunderstood your question.

Regards,

Jared

photo
1

Hi Jared,


This is exactly the case. As you can see, when you enabled the labels, the values are appearing correctly. This behaviour is not happening on my line charts.

photo
1

Hi Jared,

I've discovered the reason why the labels aren't showing. There's a option on line chart called "Curved Lines", and when I enabled it, the labels disappear. Is there a reason for this behaviour?

photo
photo
1

Hello Renato,

I was able to replicate the behavior we are seeing here in multiple versions of Yellowfin. As such I have raised this behavior to our developers as it seems to me that this is not intended and in-fact defective behavior.

As of right now I am unsure as to why this behavior is happening but I will keep this post updated with new information as it becomes available to me.

Thanks,

Jared