Issues creating reports after latest patch 20170908 v7.35

Lawrence Brown shared this problem 2 years ago
Resolved

Hi,

We have recently updated our server instance to that latest patch. When we try to create a new report from a data source it hangs with the blue circle. This is the case with large and tiny dataset we use. We are connecting to SQL server.

Has this been reported by other users? If not what can we do to investigate? We can supply logs if required.

Best Answer
photo

Hello,


We are aware of an issue at this time with Yellowfin and Chrome browser.

If you are using Chrome, we suggest at this time that you move to a different browser until this issue is fixed.

This appears to be a similar issue to the the topic below

https://community.yellowfinbi.com/topic/yellowfin-7-3-chart-builder-wont-load-post-chrome-update


Thank you for your patience!

Best regards,

Pete

Comments (3)

photo
1

Hello,


We are aware of an issue at this time with Yellowfin and Chrome browser.

If you are using Chrome, we suggest at this time that you move to a different browser until this issue is fixed.

This appears to be a similar issue to the the topic below

https://community.yellowfinbi.com/topic/yellowfin-7-3-chart-builder-wont-load-post-chrome-update


Thank you for your patience!

Best regards,

Pete

photo
1

OK thanks for the quick response.

photo
1

Hello Lawrence,


This issue is already being worked on by our Dev team, and a patch will be released ASAP.


Thank you for your patience,

Best regards,

Pete