Google Maps Not Loading

Kenny So shared this question 3 years ago
Answered

Hi,


We upgraded our Yellowfin to version: 20161024


After the upgrade a previously working report now shows the following message when loading the map portion:


Sorry! Something went wrong.This page didn't load Google Maps correctly. See the JavaScript console for technical details.


Can you please assist in fixing this issue?


Thanks

Kenny

Best Answer
photo

Hi Kenny,


This looks like a known issue that came about when Google changes its API policy several months ago. We've got a write-up that should explain and take care of things. If you could give it a look, try the fix, and let us know if things work out for you that would be great. Thanks in advance!

http://community.yellowfin.bi/topic/error-displaying-google-map-this-page-was-unable-to-display-a-google-maps-element


Best,

-Conner

Comments (3)

photo
1

Hi Kenny,


This looks like a known issue that came about when Google changes its API policy several months ago. We've got a write-up that should explain and take care of things. If you could give it a look, try the fix, and let us know if things work out for you that would be great. Thanks in advance!

http://community.yellowfin.bi/topic/error-displaying-google-map-this-page-was-unable-to-display-a-google-maps-element


Best,

-Conner

photo
1

Hi Conner,


We already had a key in that field, but I generated a new one, and it fixed the issue!


Thanks!

Kenny

photo
1

Hi Kenny,


Awesome, thanks for letting us know that you're all set!


Best,

-Conner