Cloning/editing/copying a view always fails

Siim Neljandik shared this problem 7 months ago
Resolved

Whenever I try to clone a specific view it fails giving me the System Error screen. When I revert the view back to previous state, it is editable again, but after that edit the error returns. The view is based off a .csv file.

Files: Fail.PNG

Comments (6)

photo
1

This is currently only a problem with that one specific view.

photo
1

Hey Siim,

Hope you are well today.

Could i get the version and build of Yellowfin that you are currently using? and also if its not too much trouble, could you run thorugh this process again and then send me all your most recent log files so i can take a look as to why this might be happening.

Thanks and i look forward to your response.

Best Wishes,

Lesley

photo
1

I don't know if I will be able to get the logs any time soon but,


Application Version:7.4

Build:20180104

Java Version:1.8.0_171

Operating System:Windows Server 2012 R2 6.3 (amd64)

photo
photo
1

Hey Siim,

If it is a problem with that specific view, is there anything in that view that stands out to you, that could be causing this?

Do you know when you could get me a copy of the logs? so i narrow down the issue.

Best Wishes,

Lesley

photo
1

Hey Siim,

Hows it going?

Wanted to check in to see if you would still like some assistance with the view editing/ cloning issue? or if you had any further questions?

Let me know - i'm happy to help! :)

Best Wishes,

Lesley

photo
1

Hi Siim,

I hope you are well!

As i haven't heard back from you, i'm going to go ahead and close this ticket, however, if you do still need assistance with this then all you need to do is respond back and the ticket will be re-opened and i'll be more than happy to help :)

Best Wishes,

Lesley