YellowFin extremely slow in adding new charts, data source or reports

Ishita shared this problem 1 year ago
Resolved

Hi,

I am trying to create a new data source in YellowFin but as soon as I click on add the page just keeps on loading for a really long time. The same is the case with reports and charts. I tried multiple browsers as well. Can you help me with the issue here?

Comments (8)

photo
1

Hi Ishita,

I hope all is well,

Looking at this further I can see that Ryan Carrie is already dealing with this issue in a ticket with the ID of; 5216. Ryan will reply back to that ticket within due course. With this I will mark this as Resolved.

CLOSED DUE TO DUPLICATE.

Regards,

Mark

photo
1

I do have the same problem while creating a data source connecting to oracle RDS instance. It takes 20+minuets everytime when i try to create a data source and after passing the required connection details, the window is spinning for a long time and ends with connection timeout error.

Also the connection parameter input window not fit into my laptop screen and i was not able to scroll down to the username and password to enter the credentials. Weird

photo
2

Hi Sivasankar,

I hope all is well,

This ticket has since been closed, can you please update the initial ticket of this; 5216, Ryan will be happy to assist.

Regards,

Mark

photo
1

Hi Sivasankar,

I would sugest go and delete the plugins you don't need from the admin console. This worked for me. Could be a similar issue for you. Check the info logs.

photo
1

Thanks for the input Ishita. Hopefully this can help Sivasankar.

Regards,

Mark

photo
1

Hi Ishita,

Thanks very much for suggesting, I have the default plugins and not sure if removing the default plugin will then able to configure back if I need them ?

photo
1

Hi Sivasankar,

I'm not sure if you can have them back if needed. For our case, since we did not need them, we removed all plugins and the tool started performing well.

photo
1

Hi Sivasankar,

If this is becoming an issue and you would like this addressed directly could you please get this submitted as a new ticket so we don't confuse this with the original issue.

We will have one of our support team members assist asap.

Regards,

Mark

photo