Export lose report format (bold) - ASAP

YangyangCai shared this problem 2 years ago
Resolved

Hi Team,


Hope you are having a good day today.


Our team realized that the patch 20160727-autoit has the issue that exporting will lose the report format, like bold.


Take PDF as example:

Report on the dashbaord looks like follows, total line and franchise are bold.

/wFskV3+LnxP8QAAAABJRU5ErkJggg==

But we when export to PDF, the bold format is disappear. /wDVUdhGcOgXJgAAAABJRU5ErkJggg==

Could you please advise us does this issue has been resolved in patch 7.3 or 7.4?


If not, could you please advise us is this a bug or is intened function?


Much appreciate your time.


Regards,

Nancy

Comments (3)

photo
1

Hi Nancy,

I have tested changing the format in 7.3, 20170928, exported the report to PDF and it looks the format is sticking,

0c7cd8d8d27ea9d4eb42f1a2d467aebd

On 7.4 exported to PDF

f892a775fa6d8d062a58ee0da9fd22b6


In my testing I found that the formatting is missing when exported to XLSX, we have already raised a defect ticket for this issue. And the DefectID is: 5555.

So the issues with exporting to PDF is fixed now.

Please let me know if you have any questions.

Regards,

Mahe

photo
1

Hi Nancy,

Hope you are doing well.

I haven't heard back from you regarding this ticket. Can you please let me know if everything is ok and I can close this ticket?

Let me know if you have any questions.

Regards,

Mahe

photo
1

Hi Nancy,

Hope you are doing well.

As the communication has stopped on this ticket, I am marking this as completed.

If you have any concerns please let me know.

Regards,

Mahesh