Dashboard filter links lost/dropped

Brendan Codrington shared this problem 2 months ago
Resolved

Hi,

We commonly see dashboards with filters linked on setup dropping those links, I suspect when the dashboard is edited or potentially the report (without the linked filters being touched). Eg these reports were previously linked to the Recruiter Name filter but dropped off:

/d48223bf9f24eeb1fb875b457f6fa0d3

I've checked previous topics and release notes - is it possible this is fixed in 9.5 with the item "Resolved an issue that would cause applied filter styles to be lost when editing or copying a dashboard"? We are on 9.3.1 but looking to patch shortly, so it'd be great if this is known to fix this issue, otherwise I can look for more details to raise a defect.

Thanks,

Brendan

Comments (4)

photo
1

Hi Brendan,


Thanks for your question.


Yes, this issue was fixed in 9.6, so upgrading to the most recent release 9.6.2 should resolve this behaviour! There are no current reported defects with Dashboard filters having issues linking.


Let me know if you have any further questions.


Kind regards,

Simon

photo
1

Hi Brendan,


Just to clarify even further, you will need to upgrade to version 9.6.2 for resolving Dashboard Filter Linking issues, I just re-read your message and it sounds like you want to go to 9.5. There was another issue raised in 9.5 with the same behaviour for Code Mode Dashboards, so I would skip over this version.


Let me know if there is anything else I can clarify.


Kind regards,

Simon

photo
1

Thanks Simon, yes we're looking at the 9.6.2 upgrade so good to know this will be covered!

Thanks again,

Brendan

photo
1

Hi Brendan,


Not a problem! I'm glad I could provide assistance.


I'll go ahead and mark this as closed for the moment, however, please feel free to reach out if you have any further questions.


Kind regards,

Simon