How to get tool tip when we place cursor on Raster Map

Chandana K shared this question 2 years ago
Answered

Hi Team,

I created Raster Map by considering Human Body Parts as a Map.

I loaded painted Image for different body parts. and I created reference code for different colors.

When I place cursor on the specific color of the Image, I am not getting tool tip I mean corresponding data is not getting displayed.

Don't know where I am doing mistake. Please correct me.

Thanks in Advance,

Chandana K

Comments (5)

photo
1

Hello Chandana,


the settings for enabling the tool tips are in the images below:


/PmPf6j+D4a69T37N3hjAAAAAElFTkSuQmCCAA==


The information that appears in the tooltip are the fields that are used to generate the chart data:

/oUjHOQIECBAgQIAAAQIECBAgQIAAAQIECBAgQCAJlAogihamThXZEyBAgAABAgQIECBAgAABAgQIECBAgAABAgSSgFcwJQl7AgQIECBAgAABAgQIECBAgAABAgQIECBAoDIBAURllCoiQIAAAQIECBAgQIAAAQIECBAgQIAAAQIEkoAAIknYEyBAgAABAgQIECBAgAABAgQIECBAgAABApUJCCAqo1QRAQIECBAgQIAAAQIECBAgQIAAAQIECBAgEAW+n0+CAMJ3gQABAgQIECBAgAABAgQIECBAgAABAgQIEKhU4MvnT+EvN6LBpdF4YwEAAAAASUVORK5CYIIA


I hope this helps,


Best regards,

Pete

photo
1

Hi Peter,

Thank you for the reply.

That "tooltip" option is not displaying for me.Please find the below image.

photo
1

Hello Chandara,


Can you let us know what build you are using of Yellowfin?

This setting is definitely in the latest version (along with a lot of bug fixes for other various issues and improvements), so it would be worth looking into upgrading to the latest version to see if it's suitable for you.


Thanks for your time,

Best regards,

Pete

photo
1

Peter, here is my build details. Hope I am using the correct one.9eab0ea56b5d5b5ba402ba3cdd9bcba4

photo
photo
1

Hello Chandana,


The tool-tip functionality was changed after your release, to enable this feature, you will have to upgrade to the latest 7.3 version.


Sorry for the inconvenience,

Best regards,

Pete

photo
1

Oh ok thank you so much Peter.

then how come it is appearing for Broken Bones Map in the same build?

photo
1

Hi Chandana,


That is a puzzle!

Can you send me screen shots of your report when editing the chart?

We will also need to the the SQL generated by the report.


I will look into this further for you!

Thanks for your patience!

Best regrds,

Pete

photo
1

yeah Peter, Here are the screen shots of my report. thanks for your Patience.

photo
photo
1

Hello Chandana,


We have confirmed that this is a bug in your build.

Unfortunately, you will need to upgrade to fix it.


Sorry for the incovenience,

Best regards,

Pete

photo
1

Hi Peter,

Thank you for the response.

I will upgrade the Yellowfin and let you know the status.


Regards,

Chandana K

photo
1

Hi Peter,

Sorry for the delay.

I updated the Yellowfin and the requirement is working correctly.

Thanks for the support.


Regards,

Chandana K

photo